Home

Tematica admitere facultatea de pompieri

Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie

 1. BINE ATI VENIT! Facultatea de Pompieri. Facultatea de Pompieri este o instituție de învățământ acreditată din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza, cu o durată a studiilor de licență de 4 ani, acreditată prin H.G.R. nr. 535/1999, reacreditată în anul 2003, în specializarea instalații pentru construcții-pompieri, acreditare reconfirmată de H.G.R. nr. 635.
 2. Tematica bibloigrafie facultatea de pompieri
 3. Admitere 2015 - Facultatea de Pompieri 1. Pagina 1 din 6 NESECRET MINISTERUL AFACERILOR INTERNE NESECRET DEPARTAMENTUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ ADMITEREA 2015 La concursul de admitere - sesiunea 2015, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) şi ale Ministerului Apărării Naţionale (MApN), pentru.
 4. 300 de locuri sunt disponibile pentru viitorii pompieri în Şcoala de Subofiţeri de Pompieri de la Boldeşti, în sesiunea de Admitere din ianuarie 2019. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat cifra de şcolarizare şi metodologia examenului de admitere pentru cursurile care vor dura un an, cu profil postliceal, două fiind.
 5. istrative specializarea Drept, Facultatea de Poliţie, Facultatea de Poliţie de Frontieră.
 6. Tematică şi bibliografie concurs admitere 2021 Proba Biologie (Anatomia si fiziologia omului): BIOLOGIE - manual pentru clasa a XI-a. Autori: Dan Cristescu, Carmen Sălăvăstru, Bogdan Voiculescu, C e zar T h. Niculesc u, R adu Cârmac i u. Editura CORINT, Bucureşti, 2014, ISBN: 97 8-9 73-135-366-1 1

Admitere Pompieri 2019. 300 de locuri în Şcoala de Subofiţeri de... Admitere Pompieri 2019. Unde se depun cererile, care sunt condiţiile de înscriere. Admitere Pompieri 2019. Etape şi probe de concurs. Etapa I de selecţie: - examinarea medicală; - evaluarea psihologică. MAI: Din 2020 și fetele pot da admitere la școala de pompieri. Facultatea de Pompieri este organizata si funcţionează ca instituţie de învăţământ superior, cu durata de şcolarizare de 4 ani - cursuri de zi. Ea formează ofiţeri de pompieri în specialitatea instalaţii pentru construcţii - pompieri Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție Al.Ioan Cuza București, vezi subiecte admitere ani trecuți aici. 3.2.Subofițer de pompieri Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție-Civilă Pavel Zăgănescu Boldești , Ofertă educațională aici Ca idee, Tematica se afiseaza odata cu Regulamentul Examenului de Admitere din anul respectiv. Tematica este afisata detaliat, pentru fiecare materie in parte si poate fi citita in Regulament. Facultatea de Pompieri (domeniul de licenţă Ingineria instalaţiilor, specializarea Instalaţii pentru construcţii-pompieri Facultatea de Pompieri este organizata si funcţionează ca instituţie de învăţământ superior, cu durata de şcolarizare de 4 ani - cursuri de zi. Ea formează ofiţeri de pompieri în specialitatea instalaţii pentru construcţii - pompieri. Pentru a participa la concursul de admitere, valoarea taxei de înscriere.

40 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor care își doresc să urmeze cursurile Facultății de Pompieri (38 locuri) și Facultății de Drept (2 locuri) din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, în sesiunea 2021 După absolvire, ofițerii vor fi repartizați la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență sau structurile teritoriale ISU Călăraşi recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere - sesiunea 2017, pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru arma Pompieri şi pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, care şcolarizează personal pentru M.A.I.

Tematica bibloigrafie facultatea de pompier

Scris de Adrian Panduru-Liceenii din ani terminali care vor să urmeze o carieră în care să salveze vieţi pot alege facultatea care îi va transforma în pompieri. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat (ISUB) al judeţului Timiş caută viitori pompieri sau oameni care să lucreze pentru salvarea vieţilor altora pe serviciile pe care inspectoratul le are Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mihail Grigore Sturdza al judeţului Iaşi efectuează recrutări pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă Pavel Zăgănescu Boldeşti pentru concursul de admitere - sesiunea ianuarie 2019.. Durata studiilor este de 1 an şi sunt scoase la concurs un număr de 300 de locuri, astfel - Facultatea de pompieri - 50 locuri (34 IGSU; 5 Republica Moldova; 10 Palestinieni; 1 - SIE) şi 1 loc pentru etnie romă; - Facultatea de ştiinţe juridice şi administrative - Drept - 2 locuri IGSU. Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă Pavel Zăgănescu - Boldeşti (sesiunea de admitere ianuarie 2020 Concursul de admitere la facultăţile Academiei de Poliţie, respectiv Facultatea de Poliţie, Facultatea de Poliţie de Frontieră, Facultatea de Jandarmi, Facultatea de Pompieri, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, se va desfăşura în două etape, în perioada 31 iulie - 24 august 2018. Rezultate Academia de Poliție 2019

La concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă - 161 locuri, astfel: 1. Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza - Bucureşti: o Facultatea de Pompieri: 35 locuri - bărbaţi Cei care-și doresc o carieră militară au la dispoziție, în anul școlar și universitar 2021-2022, locuri scoase la concurs în șase academii militare și trei universități civile, respectiv cinci școli de maiștri și subofițeri. UPDATE: La începutul lunii aprilie, au fost publicate calendarele și metodologia de admitere. Admitere MAI / școli Politie: Sunt 1366 de [ 16.03.2021. Situația candidaților înscrişi la concursul de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina și repartizarea acestora pe centrele zonale de selecție pentru susținerea probei de evaluare a performanței fizice, sesiunea feb-apr 202 FACULTATEA DE POMPIERI pregăteşte ofiţeri de pompieri la specializarea/ programul de studii universitare de licenţă Instalaţii pentru construcţii - pompieri, cu durata de 4 ani (240 de credite transferabile), domeniul de licenţă Ingineria instalaţiilor, forma de învățământ cu frecvență

Facultatea de Pompieri - Specializarea Instalaţii Art. 126 Comisia de Admitere pe Facultate se întruneşte în data de 28.08.2018 şi procedează la aprecierea candidaţilor pe baza notelor înregistrate în actele/documentele depuse la dosarele de concurs ale acestora. Art. 156 Manualele şcolare şi tematica pentru. Admitere 2019 | Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Informatii privind admiterea in Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. Admitere in cadrul Facultatii de Politie, Facultatii de Pompieri si Facultatii de Arhivisitca, invatamant cu frecventa si cu frecventa redusa Subiecte Admitere Facultatea de Pompieri - Academia de Politie. Regulament admitere 2020 H.S.U. nr. 71 din 13 mai - Abrogare Anexe 8 și 9 din Regulamentul de admitere 2020 H.S.U. nr. 76 din 25 mai - Actualizare tematică pentru Concursul de admitere la Facultatea de Arhivistică OFERTĂ EDUCAŢIONALĂ pentru programul de studii universitare de.

755 de locuri scoase la concurs la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, în sesiunea de admitere iunie - septembrie 2021. 10 ianuarie 2020 935 de candidaţi recrutaţi pentru admiterea la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră Avram Iancu Oradea Rezultatele obținute de către candidații înscriși pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2021 admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu Boldești în perioada martie-aprilie 2021, în urma analizării adeverințelor medicale DESCARCĂ REZULTAT

În perioada martie-aprilie 2021, are loc organizarea concursului de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu Boldești. Pentru seria de elevi aprilie 2021 - ianuarie 2022 sunt scoase la concurs >>> Citeste mai departe Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera AVRAM IANCU ORADEA este o institutie de invatamant postliceal in structura Ministerului Administratiei si Internelor, se subordoneaza nemijlocit Inspectoratului General al Politiei de Frontiera Romane si este coordonata pe linie de invatamant de Directia Management Resurse Umane din structura ministerului În perioada 17-27 iulie, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza - Facultatea de Pompieri și alte specializări pentru domeniul situațiilor de urgență Pentru admiterea la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București - Facultatea de Pompieri sunt scoase la concurs 35 de locuri (bărbați), din care 1 loc este pentru romi, la specializarea - Instalații pentru constructii - pompieri.Durata școlarizării este de 4 ani. Admiterea se face în două etape: etapa I implică o examinare psihologică și [

Admitere 2015 - Facultatea de Pompieri - SlideShar

Admitere 2015 - Facultatea de Pompieri

Admitere Pompieri 2019

 1. ADMITERE 2021. 29.03.2021 - În atenția candidaților declarați PROMOVAT la proba de verificare a cunoștințelor care se încadrează în numărul de locuri scoase la concurs - Candidații vor transmite formularul cu mărimi antropometrice (click aici) completat conform indicațiilor, până la data de 31.03.2021 pe adresa admitere@cj.
 2. 28 iunie - A inceput inscrierea online pentru concursul de admitere - sesiunea iulie 2021. 5 ianuarie - Academia Navala continua traditia inceputa in 2013, organizand sesiuni gratuite de pregatire la matematica pentru bacalaureat si admitere.Sedintele se desfasoara online, conform programului consultatiilor la matematica.Sedintele de pregatire sunt publice, gratuite si nu implica nici o.
 3. Candidaţilor de etnie romă le sunt alocate două locuri la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă Pavel Zăgănescu - Boldeşti şi un loc la Facultatea de Pompieri. Pentru concursul de admitere la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, care şcolarizează personal pentru nevoile.
 4. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Unirea al Judeţului Alba selecţionează candidaţi pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ pentru formarea iniţială a personalului MAI, sesiunea 2018 și sesiunea ianuarie 2019. Instituţii de învăţământ şi locuri disponibile: Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza - Bucureşti - Facultatea de.

Tematica Examen Admitere Academia de Politie - Toate

Ministerul Afacerilor Interne organizează, în premieră, o sesiune de admitere, în ianuarie 2018, la școlile de agenți și subofițeri. Din cele 2.880 locuri scoase la concurs, 300 sunt alocate Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu Boldești. Astfel, tinerii care dores O nouă sesiune de admitere pentru Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza se desfășoară și la Centrul Zonal de selecție, constituit la Școala Militară de Subofițeri Petru Rareș Fălticeni în perioada 24.08. - 29.08.2020.. Pentru acest concurs de admitere, Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza i-au fost alocat un număr de 588 de locuri, dintre care 138. Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate. Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie Durata studiilor la Facultatea de Pompieri este de patru ani, iar la şcoala de Subofiţeri de Pompieri Pavel Zăgănescu Boldeşti este de doi ani. Detalii privind admiterea 2011, tematica şi bibliografia de concurs, probele de admitere se pot vizualiza pe site-ul fiecărei instituţii de invăţămant Teleorman (candidații înscriși pentru admitere la Facultatea de Pompieri pot opta și pentru admitere la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă 'Boldești', deoarece perioadele de admitere sunt diferite. În acest sens candidații cu 2 opțiuni vor depune 2 dosare distincte)

Admitere. Admiterea în facultăţile Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza se face numai prin concurs. Facultatea de Poliţie organizează EXAMEN DE LICENŢĂ, Facultatea de Arhivistică organizează EXAMEN DE LICENŢĂ, iar Facultatea de Pompieri EXAMEN DE DIPLOMĂ. citeşte mai mult . SCOALA DOCTORALA DE ORDINE PUBLICA SI SIGURANTA. la Facultatea de Pompieri, Facultatea de Poliţie - Drept şi la Academia Tehnică Militară este de 4 ani; la Academia Forţelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu este de 3 ani; la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă Pavel Zăgănescu Boldeşti şi la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neron Lupaşcu al judeţului Buzău recrutează candidaţi pentru participarea la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale M.A.I., respectiv în instituțiile de învățământ ale M.Ap.N. care pregătesc personal pentru nevoile unităţilor M.A.I. Pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie Alexandru Ioan. Durata studiilor la Facultatea de Pompieri şi Academia Tehnică Militară este de 4 ani. Durata studiilor la Academia Forţelor Terestre Nicolae Bălcescu este de 3 ani. Durata studiilor la Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie civilă Pavel Zăgănescu este de 1 an

SUBIECTE DATE LA EXAMENELE DE ADMITERE * Rezolvarile Subiectelor date la MATEMATICA la Admiterea in U.P.B. se gasesc la urmatoarea adresa: http://www.mathem.pub.ro. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cpt. Puică Nicolae al judeţului Argeş selecţionează tineri în vederea participării la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ, astfel: - în perioada 25.04.2018 - 25.05.2018 pentru ofiţeri - Facultatea de Pompieri şi pentru candidaţii şcolarizaţi de.

Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, specializarea Inginerie instalaţii pentru construcţii - pompieri: 35 locuri pentru candidaţi bărbaţi (dintre care 1 loc pentru etnia rromă) Media minima de admitere nu poate fi mai mica decat 5 (cinci), atat pentru invatamantul fara taxa, cat si pentru invatamantul cu taxa.Pentru departajarea candidatilor care obtin media generala egala cu cea a candidatului admis pe ultimul loc scos la concurs se aplica urmatoarele criterii:a.Facultatea de Drept-nota obtinuta la Limba romana;-nota. In academie concursul de admitere se organizeaza pe facultati, astfel: -Facultatea de Drept, in domeniul fundamental Stiinte juridice, domeniul pentru studii universitare de licenta Drept, specialitati - politie, politie de frontiera, arma jandarmi, invatamant de zi; -Facultatea de Pompieri, in domeniul fundamental Stiinte ingineresti. 755 de locuri scoase la concurs la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, în sesiunea de admitere iunie - septembrie 2021. 10 ianuarie 2020 935 de candidaţi recrutaţi pentru admiterea la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră Avram Iancu Oradea Candidatilor de etnie romale sunt alocate doualocuri la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie CivilaPavel Zaganescu - Boldesti si un loc la Facultatea de Pompieri. Pentru concursul de admitere la institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale, care școlarizeazapersonal pentru nevoile unitaților Ministerului.

Tematică şi bibliografie concurs admitere 202

Model Examen Admitere Pompieri - localexam

 1. Admitere în instituţiile de învăţământ ale MAI şi MApN. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dunărea al judeţului Brăila recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilori Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, sesiunea 2016
 2. MARTIE 2021 În temeiul art. 34 din Anexa 3 la OMEC nr. 5229/2020 din 17 august 2020 pentru aprobarea metodologiilor referitoare la acordarea atestatului de abilitare, acordarea titlului de doctor, precum și la soluționarea sesizărilor cu privire la nerespectarea standardelor de calitate sau de etică profesională, inclusiv cu privire la existența plagiatului, în cadrul unei teze de.
 3. Locurile scoase la concurs sunt următoarele: Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti: 38 de locuri ofițeri - bărbați din care 37 locuri -I.G.S.U. (1 pentru romi) și 1 loc - Serviciul de Informații Externe. Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă Pavel.
 4. ADMITERE FACULTATE 2014 POLIȚIE. Candidaţii de la învăţământul cu frecvenţă şi învăţământ cu frecvenţă redusă, recrutaţi de unităţile teritoriale pentru Facultatea de Poliţie şi Facultatea de Pompieri, se prezintă pentru înscriere la sediul Academiei în zilele de 20 - 21.07.2014, între orele 08.00 - 16.00

Au început înscrierile pentru admitere la Facultatea de

 1. istraţiei şi Internelor. Postat în: 18 mai 2011 29 iulie 2019.
 2. La concursul de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, cele 161 locuri sunt distribuite astfel: Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza - Bucureşti: Facultatea de Pompieri: 35 locuri.
 3. La concursurile de admitere sunt disponibile 337 de locuri, dintre care 47 de locuri la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti ( 37 la Facultatea de Pompieri și 10 la Facultatea de Drept) cu durata studiilor de patru ani şi 290 de locuri la Şcoala de Pompieri şi Protecţie Civilă Pavel Zăgănescu Boldeşti.

Cum poți deveni pompier? - Servicii voluntare și private

Academia de Politie Admiter

Condiții de înscriere la Facultatea de Pompieri și

Video: Se fac inscrieri la Facultatea de Pompieri